За контакти

За запитвания и консултации не се колебайте да се свържете с нас на телефони 0886 886 415 – Валери Павлов, 0889 416 237 – Ванина Василева.

След предварително уговорен час за среща, ще се радваме да се видим с вас в нашия офис в гр. София, жк. Люлин 7, бул. Д-р Петър Дертлиев № 42, Грийн Център, ет. 2, офис 59. Ако използвате навигация, напишете Грийн Център и ще получите правилното местоположение.

Достъпът до нашия офис е изключително лесен. Ако идвате от центъра на София и се движите по бул.Тодор Александров, на светофара след тунел за Люлин завивате на ляво, Мега мол ви остава от лявата страна. Първата пряка завивате отново на ляво и след около 500 метра в дясно ще видите жълта сграда – Грийн Център. Нашият офис е разположен на втория етаж в сградата. Ако завиете преди сградата в дясно, съвсем спокойно ще може да си намерите място за паркиране. Сградата е достъпна и за хора в неравностойно положение.

Ако идвате с градския транспорт, можете да ползвате метрото. Най-близката станция е Западен парк. В непосредствена близост до сградата е и спирка на автобус 310.

Изпратете вашето запитване на имейл office.brs@gmail.com или попълнете формата за контакти. Работим на територията на гр. София и околността, а също покриваме и Северозападна България.

Вашето име
E-mail
Телефон
Заглавие
Съдържание
Въведете кода