Ремонт от дистанция

Ако сте един от многото българи, които живеят в чужбина, а в България се завръщат само по празниците или през отпуската, настъпва момент, в който искате да планирате основен ремонт на жилището си, или това на родителите ви, но нямате времето да го направите. А ремонтът става неотложен. И проблемите настъпват един след друг – апартаментът има нужда от саниране, стените са с мухъл, банята е за ремонт, искате нова кухня, нови мебели и т.н., искате домът ви да е уютен като се приберете. А имате само една отпуска! Само няколко дни! Как да свършите всичко това?!?

Решението е тук и сега – отправете запитване към Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД.

Това, което трябва да направите е първо да позвъните на посочените телефони 0899 183 153 (viber, WhatsApp), 0886 886 415 (viber) или да изпратите запитване на имейл office.brs@gmail.com . Уговаряме оглед за ден, в който ще сте в България. На срещата разказвате какво желаете да се направи в жилището ви, а ние от своя страна ви даваме идеи как това може да стане. Получавате професионална консултация от колеги с дългогодишен стаж в сферата на строително-ремонтните услуги.

С оглед малкото време, с което разполагате, изготвяме офертата в максимално кратък срок. Ако нашата оферта е приемлива за вас, подписваме договор и ремонтът стартира. От вас се иска само да изберете плочите, санитарния фаянс, цветовете на латекса, мебелите. Доставката им ще осигурим ние. А вие спокойно можете да отидете на почивка или без излишни ангажименти да се върнете там, където живеете. От тук нататък отговорността по извършването на строително-ремонтните работи поемаме ние. Съобразно изготвената оферта, своевременно ви даваме информация как протичат строително-монтажните работи –чрез снимки или чрез видео разговор.

Практиката ни показва, че този начин на работа е изключително успешен и ползотворен. Така сме работили с клиенти, които живеят в Англия, Германия, Испания, Италия, Норвегия, САЩ и др. По този начин можем да работим и с вас. Ремонтът от дистанция – мисия възможна!

Но не приключваме с това. С вас ще трябва да се видим поне още веднъж, когато ремонтът е готов и трябва да ви предадем обекта. Тогава ще се радваме да направим няколко снимки на обновеното ви жилище за нашата галерия, ако ни разрешите разбира се. И да ви пожелаем със здраве и усмивки да се завръщате в родината и дома си!