Основен ремонт на апартамент

Миграцията от малките населени места към големите възможности на столицата постоянно расте. Премествате се в големия град, намирате си хубава работа, но живеете под наем. И в един момент решавате, че е време за собствено жилище.

Независимо дали ще купите нов апартамент, на който е необходимо да се направят довършителни работи, или ще се сдобиете със стар апартамент, който обикновено е за ремонт, със сигурност ще искате да го направите и обзаведете по ваш вус.

Старите жилища за ремонт често имат нужда от смяна на дограмата, а в последствие измазване около новата дограма – ние го наричаме обръщане на дограмата. Подовете в стаите са неравни и с различни нива и трябва да бъдат изравнени. Подовата настилка е по ваш избор. Обикновено в кухнята и коридора настилката е от плочи, а в спалните и хола – паркет или ламинат. По желание на клиента можем да поставим и мокет. Кривите стени са за изправяне. В зависимост от състоянието им, това може да се направи с гипсокартон или гисова шпакловка. По-претенциозните ни клиенти искат окачен таван от гипсокартон със скрито осветление. Някои избират правилни форми, други – нестандартни такива. Стените след фината шпакловка по-често са боядисани с латекс. Понякога разнообразиеето от видове и дизайн на съвременните тапети води до предпочитанието да се лепят тапети. Друг вариант е изборът на венецианска мазилка. Всичко е въпрос на личен избор, предпочитание и предварително определен бюджет.

Кухнята – тя може да бъде като част от дневната, а може да е отделена в самостоятелно помещение. Често ремонта й води до промяна на ВиК и смяна на тръби. Трябва предварително да уточните къде ще бъдат разположени мивката, електроуредите и шкафовете и разбира се – да си изберете мебелите.
Банята е най-малкото помещение в апартамента. Но в никакъв случай не най-маловажното! В големите магазини за санитарен фаянс ще ви изготвят проект според размерите на вашата баня. Вие трябва да изберете цветовете на плочите. Ваше е решението дали предпочитате душ кабина или душ панел, моноблока дали да е вграден или не, вида на мивката и съответно шкафа и дали самият шкаф ще бъде с осветление. Най-често за тавана клиентите избират окачен тавант от влагоустойчив гипсокартон, а тръбите ги скриваме в куфар от гипсокартон.

Не трябва да пропускаме и ел инсталацията. Ако не е сменяна, редно е да се подмени, ако е сменена – да се прозвъни.

Когато вече сте на финала, когато ремонтът е приключил, мебелите са доставени, монтирани и подредени, когато всичко вече е готово, когато се огледате около вас и се усмихвате – спонтанно, знаете, че всеки разход си е струвал!!!

Банята, в която ще отмиете напрежението от тежкия работен ден е по-красива, отколокто мечтаехте да бъде! Кухнята – мястото, което носи топлината в дома ви, чака да бъде сготвена първата гозба. А след топлата вечеря спокойно и с радост се отпускате на дивана в хола, защо не с чаша вино в ръка?

Спалнята? Дали с тежки цветни завеси или с щори, дали в цвят ванилия, розов или син, това е мястото, където оставате с мислите и мечтите си, мястото, в което ще релаксирате и ще се подготвите за следващия ден!

Ах, този апартамент – мечта! Не просто мечта, а сбъдната мечта!

Всяка инвестиция в него си заслужава – за да е усмихнат денят ви, за да са щастливи и спокойни вечерите ви, за да имате дом, в който да отглеждате децата си!

А кой ще се погрижи за ремонта? Ние, разбира се, екипът на Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД! Докато вие сте на работа и ние работим – по сбъдването на вашите мечти!

Не се бавете, 0889 416 237 или 0886 886 415 наберете или запитване на имейл office.brs@gmail.com направете! Ще направим оглед, ще изготвим оферта, ще бъдем вашият партньор, за да реализираме заедно вашата мечта!