За нас

Вдъхновени от това, което умеем да правим най-добре, създадохме първата си фирма за строителни услуги в далечната 1989 година. Работата се разрастна, обектите се множаха и това ни накара да създадем Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД.

Успешни сме, защото знаем какво очаквате клиентите от нас. Препоръчвате ни, защото успяваме да спечелим доверието ви и да докажем, че сте постъпили правилно като сте ни избрали за изпълнител. Не всеки бихте пуснали в дома си, нали?

Когато започвате ремонт вкъщи или в офиса, вие очаквате несериозни майстори, мръсотия, закъснение в сроковете. Ние сме тук, за да ви докажем, че един ремонт може да протече спокойно, без излишно напрежение за вас и да завърши с усмивка и удовлетворение. Защото ние поемаме всички ангажименти, свързани с ремонта – качеството на труда и доставката на материали. А за доказателство даваме гаранция за извършената работа.

Услуги

Ремонт на офиси, магазини, ресторанти, заведения

Като фирма, която се занимава със строителни ремонти и довършителни работи, ние поемаме както обекти от частни лица, така и обекти от юридически лица. Незавсимо дали сте собственик на ресторант, кафе, магазин, офис, търговско или промишлено помещение, ако търсите фирма за извършване на основен или частичен ремонт, обърнете към нас.Основен ремонт на къща

Много са строително-ремонтните работи, които могат да бъдат извършени в една къща. Задължително при основен ремонт е да се започне от ПОКРИВА. В някои случаи е необходимо само да си почисти покрива от прах и кал и да се пренаредят керемидите. Когато състоянието на покрива е наистина лошо, необходимо е да се демонтира старата покривна конструкция, да се достави и монтира нова, да се направи хидроизолация и да се поставят керемиди.

Основен ремонт на апартаменти

Миграцията от малките населени места към големите възможности на столицата постоянно расте. Премествате се в големия град, намирате си хубава работа, но живеете под наем. И в един момент решавате, че е време за собствено жилище.Независимо дали ще купите нов апартамент, на който е необходимо да се направят довършителни работи, или ще се сдобиете със стар апартамент, който обикновено е за ремонт, със сигурност ще искате да го направите и обзаведете по ваш вус.

Ремонт от дистанция

Може би вие сте един от многото българи, които живеят в чужбина, а в България се завръщат само по празниците или през отпуската. Настъпва момент, в който искате да планирате основен ремонт на жилището си, или това на родителите ви, но нямате времето да го направите. А ремонтът става неотложен. И проблемите настъпват един след друг – апартаментът има нужда от саниране, стените са с мухъл, банята е за ремонт, искате нова кухня, нови мебели и т.н., искате домът ви да е уютен като се приберете.

Процес

a

Изпращане на запитване

Благодарим Ви, че разглеждате нашият сайт. В него и в работата си ние, екипът на Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД, влагаме сърцето, душата и професионализма съм. Имате нужда от ремонт на апартамент, къща, офис, щоурум, магазин, ресторант? Чудите се от къде да започнете? Не се колебайте, изпратете запитване на имейл office.brs@gmail.com или се обадете на телефон 0889 889 416, за да уговорим оглед в удбно за двете страни време. С тази стъпка вие получавате безплатна професионална консултация и оферта от наша страна.

a

Оглед от нашите специалисти

Огледите на територията на гр. София и региона са безплатни и необходими, за да изготвим индивидуална оферта, съобразно изискванията ви и състоянието на вашия обект. Огледите се провеждат в работно време от 9 до 17 часа като късните часове са най-търсени първи биват заети. Не ни се сърдете, че не можем да ви посетим в след работно време – и нашите служители имат семейства и деца, които ги очакват в края на работния ден у дома. За работещите ни клиенти можем да предложим оглед по обяд, за да използваме обедната ви почивка. Продължителността на огледа е между 30-60 минути в зависимост от обекта. За апартамент си отделете около 30 минути. За оглед на къща – минимум един час.

a

Изготвяне на индивидуална оферта

След огледа ще получите оферта на посочен от вас имейл. Времето, което ни е необходимо за изготвянето й е между 3-7 работни дни, в зависимост от натовареността ни към момента. В офертата се стремим да включим всички видими строително-ремонтни работи, които трябва да бъдат извършени на вашия обект. Не спестяваме СРР, които да ви начислим в последствие – все пак ние знаем, че имате определен бюджет, в който трябва да се вместите. Въпреки това, имайте предвид, че в процеса на работа винаги изникват допълнителни СРР, които при съвместна работа, описваме в анекс.

a

Сключване на договор

Ако имате въпроси по техническата част на офертата, можете да се свържете с Валери Павлов на телефон 0886 886 415. Ако по някаква причина не отговорим в момента на обаждането, опитайте по-късно или очаквайте обаждане от наша страна. Относно всякакви административни въпроси ви очакваме на телефон 0889 416 237 – Ванина Василева. Ако сте избрали Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД за изпълнител на вашия ремонт, на имейла ще ви изпратим договор с прикачена към него оферта. Плащането е поетапно и е предмет на взаимно разбирателство между страните. Нямаме фиксирани проценти, можем да ви предложим няколко варианта, но всичко е въпрос на договорка между нас и вас! По телефона уговаряме ден и час за подписване на договора. Това може да стане в нашия офис в гр. София, жк. Люлин 7, ул. Д-р Петър Дертлиев № 42, Грийн Център, ет. 2, офис 59 или на място на вашия обект. Имайте предвид, че при подписване на договора трябва да предвидите плащане на авансова сума, като сумата е предварително уговорена. В договора вписваме срок на завършване на обекта. Срокът е базиран на посочените в офертата СРР. При увеличен обем работа, срокът може да бъде удължен. Преди да се разделим си стискаме ръцете за спорно и ползотворно сътрудничество!

a

Стартиране на ремонтните услуги

В деня на започване на СРР е необходимо вие като възложител да присъствате на обекта. Наш представител ще бъде в уречения ден и час с майсторите и необходимите материали. Отново, заедно в присъствието и на нашите майстори ще изговорим видовете СРР, които следва да бъдат извършени. От тук нататък работата поемаме ние. А вие да идвате на обекта, когато пожелаете и следите изпълнението. Ще сме ви благодарни, ако своевременно споделите забележките си, в случай, че имате такива. Цялата комуникация във връзка с възлагането на нови СРР, отпадането на планувани такива или плащания се уточнява само с посочените ви лица. Майсторите ни са работници на обекта, те не взимат решения и не получават пари от вас!

a

Завършване на обекта

Когато вече сме на финала, преди да подпишем Протокола за приемане на извършената работа, отстраняваме забележките, ако имате такива. Преди да изнесем машините и останалите материали от обекта, е хубаво да се срещнем отново там, за да замерим, ако желаете заедно, количествата и видовете СРР, които сме извършили. Правим го заедно, за да знаете за какво точно плащате. Описваме всички извършени СРР в стойностна сметка и преминаваме към плащането на остатъка от сумата. В деня на приключване на обекта, освен разплащането е небходимо да подпишете и Протокола за приемане на извършената работа. С него декларирате, че приемате извършените СРР без забележки. Гаранцията? Тя си важи с договора. Вярваме, че ще бъдете очаровани от крайния резултат, ще го видим по лицата ви в деня, в който ви предаваме ключовете. И също така вярваме, че ще ни препорчате и на приятели! А ние, екипът на Билдинг Ремонт Строй 2017 ЕООД оставаме наразположение, ако и занапред имате нужда от нашите услуги.